Robbart Tolenaars

30 dagen geleden geplaatst
Functiegegevens
Over de functie

Inmiddels ben ik een half jaar werkzaam bij LPMW. Hoewel ik wel bekend was met de lastechniek, was de rol van accountmanager compleet nieuw voor mij. Desondanks heeft LPMW mij de kans geboden om binnen deze functie te groeien. De ondersteuning van het bedrijf en mijn collega's hebben mijn ontwikkeling enorm gestimuleerd. Elke dag leer ik meer over zowel de technische aspecten van het lassen, als de commerciële vaardigheden. LPMW is een sociaal, groeiend en leuk bedrijf waar ik nog altijd iedere dag met plezier voor werk.

Sfeer vacature
Sfeer vacature
Jouw toegangspoort tot een vonkende carrière!

Laspartners Multiweld BV is uw vertrouwde partner in Nederland en België als het gaat om lastechniek. Met bijna 80 jaar aan ervaring zijn wij de experts in alle aspecten van het lassen.

80 Jaar aan expertise opgebouwd in de lastechniek
7 Vestigingen, en zo altijd in de buurt
100+ Collega’s voor een gezellige werksfeer
35 Jaar is de gemiddelde leeftijd van onze medewerkers
Het sollicitatieproces
1.
Voorselectie

Als jouw sollicitatie matcht met de vacature word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek

2.
Eerste gesprek

In dit gesprek gaat het er vooral om dat wij jou goed leren kennen en jij een goed beeld krijgt van onze organisatie en de mogelijkheden.

3.
Tweede gesprek

Wanneer wij allebei enthousiast zijn volgt er een tweede gesprek en hoor je meer over de inhoud van de functie, jouw toekomstige werkplek en jouw nieuwe collega’s.

4.
Aanbod

We hopen natuurlijk dat je “ja” zegt op ons voorstel! Je ontvangt van ons een contract en hopen je zo snel mogelijk te mogen verwelkomen in ons team.

Vragen? Whatsapp ons!