Cecil Locadia

51 dagen geleden geplaatst
Functiegegevens
Over de functie

Mijn streven als Supply chain medewerker is het naadloos stroomlijnen van alle schakels in het leveringsproces met als ultiem doel klanten te verzekeren dat ze hun producten volgens afspraak ontvangen. Wat mij persoonlijk aanspreekt bij LPMW is dat het bedrijf met een vooruitziende blik voorbereid is op toekomstige uitdagingen in de snel ontwikkelende wereld van supply chain. Ik kijk ernaar uit om mijn bijdrage te leveren aan de voortdurende innovatie van LPMW en mijn carrière verder te ontwikkelen in deze stimulerende omgeving.

Sfeer vacature
Sfeer vacature
Jouw toegangspoort tot een vonkende carrière!

Laspartners Multiweld BV is uw vertrouwde partner in Nederland en België als het gaat om lastechniek. Met bijna 80 jaar aan ervaring zijn wij de experts in alle aspecten van het lassen.

80 Jaar aan expertise opgebouwd in de lastechniek
7 Vestigingen, en zo altijd in de buurt
100+ Collega’s voor een gezellige werksfeer
35 Jaar is de gemiddelde leeftijd van onze medewerkers
Het sollicitatieproces
1.
Voorselectie

Als jouw sollicitatie matcht met de vacature word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek

2.
Eerste gesprek

In dit gesprek gaat het er vooral om dat wij jou goed leren kennen en jij een goed beeld krijgt van onze organisatie en de mogelijkheden.

3.
Tweede gesprek

Wanneer wij allebei enthousiast zijn volgt er een tweede gesprek en hoor je meer over de inhoud van de functie, jouw toekomstige werkplek en jouw nieuwe collega’s.

4.
Aanbod

We hopen natuurlijk dat je “ja” zegt op ons voorstel! Je ontvangt van ons een contract en hopen je zo snel mogelijk te mogen verwelkomen in ons team.

Vragen? Whatsapp ons!