Amber van Kruining

11 dagen geleden geplaatst
Functiegegevens
Over de functie

Ik ben in September 2023 begonnen als stagiair op de e-commerce afdeling. Ik kwam direct terecht in een divers- en energiek team en ik had het meteen naar mijn zin. Ik kreeg in januari een positie aangeboden als Online Customer Succes Manager om onze doelen op het online gebied te realiseren. Samen met mijn collega’s ben ik aan het bouwen aan onze online ontwikkelingen voor onze toekomst. Binnenkort zal ik ook trainingen krijgen binnen de lastechniek en daar heb ik enorm zin in. Elke dag is een nieuwe mogelijkheid om mezelf op een positieve manier te ontwikkelen en mijn vaardigheden te verbeteren.

Sfeer vacature
Sfeer vacature
Jouw toegangspoort tot een vonkende carrière!

Laspartners Multiweld BV is uw vertrouwde partner in Nederland en België als het gaat om lastechniek. Met bijna 80 jaar aan ervaring zijn wij de experts in alle aspecten van het lassen.

80 Jaar aan expertise opgebouwd in de lastechniek
7 Vestigingen, en zo altijd in de buurt
100+ Collega’s voor een gezellige werksfeer
35 Jaar is de gemiddelde leeftijd van onze medewerkers
Het sollicitatieproces
1.
Voorselectie

Als jouw sollicitatie matcht met de vacature word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek

2.
Eerste gesprek

In dit gesprek gaat het er vooral om dat wij jou goed leren kennen en jij een goed beeld krijgt van onze organisatie en de mogelijkheden.

3.
Tweede gesprek

Wanneer wij allebei enthousiast zijn volgt er een tweede gesprek en hoor je meer over de inhoud van de functie, jouw toekomstige werkplek en jouw nieuwe collega’s.

4.
Aanbod

We hopen natuurlijk dat je “ja” zegt op ons voorstel! Je ontvangt van ons een contract en hopen je zo snel mogelijk te mogen verwelkomen in ons team.

Vragen? Whatsapp ons!