Onderhoudsmonteur

Van laar | Veenendaal | €3000 - €4000 | fulltime

Onderhoudsmonteur

Van Laar | Veenendaal
€3000 - €4000 | fulltime

Wat zoeken wij?

Wat zoeken wij?

 • Je woont in de omgeving van Veenendaal.
 • Idealiter heb je affiniteit/ervaring met elektrotechniek of mechanische kennis om kleine reparaties uit te voeren.
 • Je bent bereid om een diploma Basis Elekra of Elektrisch Schakelen te behalen, welke door ons aangeboden wordt.
 • Je bent fysiek fit, het is af en toe even sjouwen met een machine of gasfles, dus een beetje spierballen is een plus.

Wat krijg jij?

 • Een salaris tussen de €2.400 en €3.200.
 • 25 vakantiedagen en 6 ADV dagen op basis van een 40-urige werkweek.
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling.
 • Budget voor professionele ontwikkeling.
 • Iedere dag vers fruit.
 • Smartphone/tablet van de zaak.
 • Een ongekend goede werksfeer en vrijmibo’s.

Wat ga je doen?

Het onderhouden, repareren, kalibreren en keuren van (las)machines
80%
Het registreren van de reparaties in ons digitale systeem.
10%
Voorraad aan onderdelen voor reparaties controleren
5%
Klanten helpen die onze vestiging bezoeken
5%

De vacature

De vacature

De functie als onderhoudsmonteur is een behoorlijk zelfstandige functie waarin jij samen met de collega’s in de werkplaats er voor zorgt dat alle reparaties die binnen worden gebracht door onze klanten weer op een snelle en vooral goede manier retour kunnen naar onze klanten. Ook zorg je voor het binnenboeken van reparaties die afgeleverd worden en het verzendklaar maken van reparaties die gereed zijn. Het gaat hier voornamelijk om lasapparatuur en andere las-technische gereedschappen, dus bang voor vieze handen moet je niet zijn. Daarnaast zal je fysiek in staat moeten zijn om lasmachines af en toe op een pallet te kunnen zetten. Echt ervaring met lasapparatuur en toortsen is meegenomen, maar zeker geen vereiste. Als je handig bent en in de basis bekend bent met elektra, kunnen wij al iets voor elkaar betekenen. Onze ervaren collega’s zijn altijd in de buurt, dus je kan je vragen altijd stellen en wij helpen jou verder jezelf te ontwikkelen.

 

Wat je écht doet

Je ontvangt binnenkomende reparaties en registreert deze in ons systeem, jij bent verantwoordelijk voor stap A tot en met Z.
Je telt en controleert de voorraad aan onderdeeltjes die nodig zijn voor reparatie van lasmachines en toortsen. Je wilt heel de dag lekker door kunnen sleutelen en een goede voorraadbeheersing is daarbij noodzakelijk. Je dient met een computer overweg te kunnen (denk aan het controleren van registratiesystemen en het bewerken van Excel lijstjes)
Je zorgt dat alle onderdelen ”grijpklaar” liggen voor jouzelf en voor jouw collega’s.
Je repareert zowel lastoortsen (precisiewerk) en (las)machines, ook markeer- en orbitaaltechniek.  Je helpt klanten die onze vestiging bezoeken voor het afhalen van gasflessen.

 

Het serviceteam

Het team bestaat uit een coördinator met zijn team aan monteurs en de te vervullen vacature voor onderhoudsmonteur. Het team is vooral erg gezellig en bestaat uit hardwerkende mannen (en dames) die lekker direct kunnen zijn. Het team doet er alles aan om iedere dag weer alle reparaties netjes te verzorgen voor onze klanten en de werkplaats op orde te houden.

"Als onderhoudsmonteur bij Van Laar heb je veel afwisseling. Dagelijks kom je voor verschillende werkzaamheden op allerlei verschillende locaties. De werkzaamheden variëren van het keuren en kalibreren van lasapparatuur, tot het oplossen van diverse storingen. Wat mij persoonlijk erg aanspreekt binnen de organisatie, is het meedenken en kijken naar zowel ontwikkeling als ambities van de werknemers. Je krijgt ruim de tijd om jezelf te ontwikkelen in de brede wereld van lastechniek. Kom je ergens niet aan uit, staat er altijd hulp klaar. Dit zie je ook terug in het hechte team!"

Ivo - Onderhoudsmonteur

Hoe je dag eruit kan zien

Iedere dag is anders, zo komen chauffeurs of klanten langs om hun reparaties af te geven of klanten komen langs voor het afhalen van een huurmachine of een gasfles. Het is simpelweg iedere dag een komen en gaan op onze locatie(s). Zo kun je de ene dag heel de dag bezig zijn met het opbouwen van nieuwe machines, een andere dag sta je met je collega’s lasmachines te keuren en te repareren. Op heel andere dagen ben je misschien bezig met het aanvullen van de voorraden van onderdelen of zit je in een bus om jouw collega’s die bij onze klanten op locatie aan het werk zijn te helpen.

OVER VAN LAAR

Van Laar Lasbenodigdheden is al jaren een begrip in de lastechniek . Klanten kunnen bij ons terecht voor de meest eenvoudige, maar ook voor de meest complexe lasprocessen en toepassingen.

Wij zijn een veelzijdig bedrijf met kennis en kunde op het gebied van de lastechniek. Voor alle lasprocessen en toepassingen hebben wij gecertificeerde specialisten in huis die klanten van de juiste informatie, advies en producten kunnen voorzien. 

OVER VAN LAAR

Van Laar Lasbenodigdheden is al jaren een begrip in de lastechniek . Klanten kunnen bij ons terecht voor de meest eenvoudige, maar ook voor de meest complexe lasprocessen en toepassingen. Wij zijn een veelzijdig bedrijf met kennis en kunde op het gebied van de lastechniek. Voor alle lasprocessen en toepassingen hebben wij gecertificeerde specialisten in huis die klanten van de juiste informatie, advies en producten kunnen voorzien. 

Het sollicitatieproces

Voorselectie

Als jouw sollicitatie matcht met de vacature word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Eerste gesprek

In dit gesprek gaat het er vooral om dat wij jou goed leren kennen en jij een goed beeld krijgt van onze organisatie en de mogelijkheden.

Tweede gesprek

Wanneer wij allebei enthousiast zijn volgt er een tweede gesprek en hoor je meer over de inhoud van de functie, jouw toekomstige werkplek en jouw nieuwe collega’s.

Aanbod

We hopen natuurlijk dat je “ja” zegt op ons voorstel! Je ontvangt van ons een contract en hopen je zo snel mogelijk te mogen verwelkomen in ons team.

Solliciteren

Interesse? Laat je gegevens achter via het formulier. Je ontvangt een bevestiging in je mail (vergeet niet je spambox te checken).

Vragen over de vacature? Neem contact met mij op, ik vertel je er graag meer over!

Gert Eilander

Gert Eilander

Manager
+31621294213
g.eilander@lpmw.nl

Solliciteren

Interesse? Laat je gegevens achter via het formulier. Je ontvangt een bevestiging in je mail (vergeet niet je spambox te checken).

Vragen over de vacature? Neem contact met mij op, ik vertel je er graag meer over!

Gert Eilander

Gert Eilander

Manager
+31621294213
g.eilander@lpmw.nl

Andere vacatures

No posts found!